50 actuacions per fer front als efectes de la crisi de la Covid-19 

Granollers aprova un pla de mesures socioeconòmiques per protegir les persones en situació de vulnerabilitat, per així, recuperar el dinamisme de la ciutat i fer front als efectes de la crisi causada per la Covid-19.

El passat dilluns 26 de maig (primer dia que Granollers entrava a la fase 1 de la desescalada) els membres del Consell Econòmic i Social, els portaveus dels grups municipals, la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral es van reunir a la Sala Tarafa, per tal de pautar un total de 50 accions que es finançaran amb 1,5 milions d’euros procedents del resultat positiu de la liquidació del pressupost de 2019, als quals cal sumar 1,4 milions gastats en accions per gestionar l’emergència.

L’alcalde de Granollers afirma: «Una aposta per a la creativitat, per a una nova economia, circular i una nova indústria. Ens cal mirada llarga per tancar l’escletxa digital i social i lluitar contra totes les desigualtats fent xarxa ciutadana». Mayoral va remarcar que «la força està amb la ciutadania i avançarem des de la proximitat. Una vegada més és l’hora de sumar.»

En el següent enllaç podeu veure el pla de mesures:

Pla de mesures socioeconòmiques de Granollers

Per a més informació: Ajuntament de Granollers