6 de març: Dia internacional de la Dona

banner

Com cada any el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) realitza campanyes de sensibilització en el marc de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes adreçades a tota la ciutadania.

El proper 6 de març el Ramassar també es suma a la causa.

L’objectiu de la celebració d’aquesta diada és fer visible i donar a conèixer el treball i l’esforç que les dones estan fent des de fa molts anys en defensa dels seus drets.

Encara que s’han aconseguit algunes fites per les dones, no és menys cert que queda molt per fer i, és per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Granollers i des del Centre d’Informació i Recursos per a Dones, s’aposta per la continuïtat d’aquesta commemoració, data per la reflexió i per fer evident que encara no s’ha aconseguit la igualtat entre dones i homes.

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones, també, coordina el programa d’activitats amb motiu de la celebració, mostra representativa de l’exercici de transversalitat amb propostes procedents d’altres serveis del municipi, així com altres associacions i/o entitats.

Tots i totes a donar veu als drets de la dona!

18.00h – Plaça de la Porxada

Lectura del manifest i teatre de carrer: Tres bodes i un príncep blau a càrrec de la Cia. Lilith