El Ramassar us desitja Bones Festes!

Durant aquest últim semestre l’Associació d’Empresaris del Ramassar ha realitzat un seguiment exhaustiu de la normativa vigent davant l’actual situació de la pandèmia amb la COVID-19, per tal d’aplicar-se estrictament a tots els comerços de l’àrea comercial.
Aquesta situació ha generat un canvi d’experiència de compra molt significatiu per tal d’adaptar-se al màxim possible a aquesta nova forma de viure.
Tots els comerços han instaurat els protocols d’acord el seu ritme diari amb, cites prèvies, encàrrecs, entregues a domicili… Sigui com sigui, cada un dels serveis ha complert amb les normes higièniques i de seguretat davant la COVID-19.
Sense dubte, un segon semestre d’adaptació a les circumstàncies, i des del Ramassar s’ha donat més veu que mai als associats per tal de difondre els seus serveis i noves rutines mitjançant butlletins d’informació mensual i xarxes socials com Instagram.
Per altra banda, en l’àmbit de millores estructurals i per tal de garantir la seguretat dels vianants, a principis del mes de Juliol es van realitzar obres de reestructuració de l’accés a l’àrea comercial.
Unes obres que han permès tenir una vorera més amplia en l’encreuament del cementiri amb la cantonada del carrer Veneçuela, així com el desplaçament d’un pas de vianants del carrer Camí del Cementiri acostant-lo a la porta d’entrada per facilitar-ne l’accés.

Esperem i desitgem un 2021 optimista i sobretot ple de salut per tal de reprendre al més aviat possible la nova normalitat.

Gràcies pel vostre suport!

Àrea Comercial del Ramassar de Granollers