El sector comercial de Granollers s’adapta a la situació del COVID-19.

L’àrea comercial del Ramassar, romandrà tancada fins proper avís exceptuant els grans supermercats com Lidl, Caprabo, Dia i Aldi mentre l’estat d’alerta per la situació del COVID-19 es mantingui. Tot i així, cal informar que el petit comerç del centre de Granollers s’adapta a la situació oferint l’opció de portar la compra a casa. A […]

L’àrea comercial del Ramassar, romandrà tancada fins proper avís exceptuant els grans supermercats com Lidl, Caprabo, Dia i Aldi mentre l’estat d’alerta per la situació del COVID-19 es mantingui.

Tot i així, cal informar que el petit comerç del centre de Granollers s’adapta a la situació oferint l’opció de portar la compra a casa. A més, a partir d’avui dilluns dia 23 de març el Mercat Municipal de Sant Carles modificarà els horaris d’atenció al públic, segons ha acordat la Junta del Mercat, (prèvia consulta a tots els venedors i venedores).

Horari del Mercat Municipal de Sant Carles:

De dilluns a dijous: 8 a 13 h.

Divendres: 8 a 15 h.

Dissabtes: 8 a 13 h.

IMPORTANT: Dins el mercat de Sant Carles no es podrà superar les 60 persones d’aforament (dues persones per parada).

S’han extremat les mesures higièniques i uns rètols recorden la necessitat de mantenir la distància de seguretat i evitar els contactes físics.

També, es recomana el pagament amb targeta de crèdit. 

A més, molts dels comerços han afegit el servei de portar-ho de porta a porta.

Per a més informació: Ajuntament de Granollers