Armengol

Som especialistes en la venda de pintures i els seus annexes.

Som especialistes en la venda de pintures i els seus annexes. La nostra companyia ha de ser capaç de solucionar qualsevol problema que vostè tingui relacionat amb pintura i decoració. 

Tenim acords amb els principals fabricants de pintures que ens donen suport sobre qualsevol consulta tècnica que ens faci.

Els nostres stocks poden solucionar-li qualsevol necessitat ,doncs disposem de varietat de productes amb quantitats suficients per fer l’entrega en un temps mínim.

Tenim a la seva disposició el nostre servei tintòmetre amb aparells d’espectrofotòmetres (lectura de color) d’última generació i coloristes especialitzats on poden fer-li el color desitjat.

A Exclusives Armengol hi trobarà: pintura per decoració, pintura de façanes, pintura industrial, pintura intumescent, Belles Arts, pintura per nàutica, papers pintats, parquets, maquinària i annexes per poder fer qualsevol necessitat que tingui relacionat amb «PINTURA».

La pintura, les eines, les marques, les tècniques i també el seu entorn, són un món en constant evolució i canvis. Es per això que l’especialització és imprescindible en un sector tan i tan canviant.

Només una organització altament especialitzada és capaç de donar solució adequada a cada moment.

Contacte

Carrer Turó de l'Home 4
Granollers 08402 CT ES
Get directions
De dilluns a divendres de 8:00h a 13:00h i de 15:00h a 20:00h Dissabtes de 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 Diumenge tancat