Granollers celebra la 69a Fira i Festes de l’Ascensió

ok

Granollers celebra la seva 69a edició de Fira i Festes de l’Ascensió.

El dimarts 28 de maig, la granollerina Carme Climent, infermera, pronunciarà a les 19.30 hores a la Sala Tarafa, el pregó que donarà inici a la Fira i Festes de l’Ascensió 2019.

carme_climent_web

Aquest any es celebrará l’acte d’inauguració de la 69a Fira de l’Ascensió, el dijous 30 de maig a les 18 hores, a l’estand institucional de l’Ajuntament, ubicat al Parc Firal de Granollers.

Una fira que es presenta com una oportunitat única per a empreses de productes i serveis que volen donar a conèixer el seu negoci i donar-li un nou impuls.

El Parc Firal acollirà els sectors del motor, el comerç, el turisme, l’oci, la indústria, l’agricultura i la ramaderia…, complementats amb propostes d’oci familiar com la 15a. Mostra Gastronòmica i la 13a. Fira Jugar x Jugar, i algunes novetats, com el protagonisme que agafa el món del vi i l’enoturisme.

La Fira arriba acompanyada d’un programa d’actes festius i familiars a places i carrers, com l’arrelat Fem un llibre, les propostes de les entitats d’arrel popular i tradicional, i l’esperada Passada, enguany titulada «Ressons, de la contemplació a l’acció».

Per a més informació: http://www.granollers.cat/ascensio