El Ramassar dóna la benvinguda a Mascotas 1000 Megastore

mascotas1000-granollers3

Mascotas 1000 Megastore arriba al Ramassar per oferir tota mena d’alimentació i complements per a les nostres mascotes: gossos, gats, ocells, rèptils o peixos.

Tenen una àmplia varietat de productes per cobrir les necessitats dels més estimats de la casa.

Des del Ramassar li fem una breu entrevista per conèixer aquest comerç una mica millor. Preneu nota:

1-Ara que formeu part de l’àrea comercial del Ramassar, ens podríeu explicar breument els vostres serveis? Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en  la venda al major i al detall de productes per als animals de companyia. El nostre objectiu de futur és incloure el servei de veterinari.

2-Oferiu algun tipus d’avantatges o promocions per la vostra nova obertura al Ramassar? Disposeu d’algun tipus de targeta per a socis? Tenim ofertes especials per a clients enregistrats i “regalets” per a les mascotes.

3-Què hi podríem trobar de diferent a Mascotas 1000 que no trobem a la vostra competència més directe? Hi trobareu una gran varietat d’articles en stock (més de 10.000 referències) a bon preu, i bon assessorament. Us esperem!

4-Què espereu d’aquesta nova obertura a Granollers? Esperem ser un centre de referència en el Vallès.

5-Com valoreu, en general, tot l’espai comercial del Ramassar? Té molt de potencial, que encara falta per explotar. Esperem aportar el nostre granet de sorra per tal que augmenti l’afluència de públic.

Podeu veure la seva fitxa AQUÍ, i també podeu seguir a Mascotas 1000 Megastore a Instagram