El Ramassar us desitja Bones Festes!

Ramassar_Granollers_BF

El Ramassar us vol agraïr el vostre suport durant tot aquest any 2019.

En aquest post, us deixem un breu resum sobre l’activitat d’aquest últim semestre que L’Associació d’Empresaris del Ramassar  ha realitzat per tal d’oferir diferents millores a tots els seus visitants.

A continuació exposem alguns dels punts realitzats durant aquest últim semestre del 2019:

  • Reestructuració dels punts de recollida selectiva: Des del Ramassar s’ha dut a terme una reestructuració dels punts de recollida selectiva per tal d’unificar-los en zones estratègiques per facilitar la seva recollida, disminuint així l’impacte visual que genera i guanyant en sostenibilitat i eficàcia.

 

  • Suport al transport públic: Mitjançant diversos comunicats i difusió a xarxes, l’espai comercial del Ramassar dóna visibilitat al transport públic (autobús de línia), per tal que tots els usuaris estiguin assabentats de la combinació idònia que cal utilitzar per arribar al Ramassar. D’aquesta manera, els usuaris poden gaudir de tots els serveis i comerços disponibles sense necessitat de transport i/o vehicle particular.

 

  • El Ramassar dóna suport als establiments de la zona: Gràcies a la xarxa social Instagram i al butlletí mensual de l’espai comercial, el Ramassar dóna visibilitat i suport als seus comerços amb la difusió de descomptes, promocions i informacions vàries a seguidors i usuaris digitals.

 

 Recordeu que podeu seguir la nostra activitat via Instagram