Suma’t a la Festa Major de Granollers 2019!

FestaMajorGranollersLa Festa Major de Granollers 2019 ( Del 24 d’agost a l’1 de setembre) fa vibrar la gent i la ciutat de Granollers amb activitats, música, cultura, oci, jocs, foc…Una festa única que no et pots perdre!

Aquest any, Enric Lax ha estat el guanyador de concurs públic per al disseny de la imatge de la Festa Major de Blancs i Blaus 2019. La idea que hi ha darrere de la seva creació per a la imatge de la Festa Major de Blancs i Blaus 2019 és que la festa és la gent. Lax ha explicat que «a través de dos traços fets amb tinta xina, he intentat captar tot el moviment que té una persona quan balla i així captar també l’essència de la festa».

Més de 200 activitats programades per les dues colles, són les protagonistes perquè la ciutadania prengui protagonisme a la festa.

Aquesta edició presenta dues de les novetats: per primera vegada la festa major tindrà got propi i, a partir d’aquest any el jurat estarà format íntegrament per ciutadania, sense presència de la regidora de cultura ni de l’alcalde.

Podeu consultar el programa aquí

No us la perdeu!!!