Us desitgem un Feliç Sant Jordi amb el comerç de proximitat

Des del Ramassar de Granollers us desitgem un feliç dia 23 d’abril, una diada que no oblidarem mai per tota la situació social actual que estem vivint.  Gaudim des de casa amb lectura, amor, tendresa, manualitats amb els més petits, i sobretot, sortim al balcó a celebrar aquest dia tan bonic.

Podeu seguir l’agenda i activitats que ens proposa l’Ajuntament de Granollers sota el lema: «A l’Abril, lletres als balcons mil: aquí.

A més, volem compartir les opcions que ens dóna el comerç de proximitat per tal de donar suport als botiguers de la zona de Granollers i rodalies.

Sempre és una bona opció consumir productes de proximitat però especialment en aquests moments més difícils, cal donar suport al teixit productiu del territori.

Mercat Municipal de Sant Carles:

El Mercat Municipal de Sant Carles també està promovent amb el lema «Ara més que mai, recorda’t del teu mercat» la venda dels seus productes frescos al mercat mateix o oferint portar la comanda a casa o tenir-la a punt només per recollir-la.

Recordem que el seu horari és de dilluns a dijous, de 8 a 13 h; divendres, de 8 a 15 h i dissabtes, de 8 a 13 h.

En el Mercat de Sant Carles s’han extremat les mesures higièniques i uns rètols recorden la necessitat de mantenir la distància de seguretat i evitar els contactes físics.

També recomanen el pagament amb targeta de crèdit.

Altres associacions de comerciants de Granollers que també ofereixen servei a domicili a través dels seus canals:

Associació de Comerços Sota el Camí Ralhttps://www.facebook.com/comercral
Comerç de Dalt. http://comercdedalt.cat
Gran Centre Granollers https://grancentre.com/